Besplatna dostava na području Republike Hrvatske za sve narudžbe u vrijednosti iznad 50 €

Hua Hao Yue Yuan Flower Tea

Od: 2,65 

*PDV je uključen u cijenu

SKU: TSB24-2 Kategorija:

Hua Hao Yue Yuan Flower Tea

Od: 2,65 

*PDV je uključen u cijenu

SKU: TSB24-2 Kategorija:

Hua Hao Yue Yuan Flower Tea

Porijeklo: Hulin Village, Fuding City, Fujian Province, Kina
Sastav:  zeleni čaj, jasmin, ljiljan
Vrijeme berbe čaja: svibanj 2023.
Vrijeme berbe jasmina: kolovoz 2023.

Blooming tea je 100% prirodan i ručno izrađen. Poznat je kao cvjetni umjetnički čaj. Majstori čaja iz Fujian provincije izrađuju ga od najvišeg razreda zelenog čaja i prirodnih biljnih cvjetova. Neće vas oduševiti samo izgled već i okus čaja.

Hua Hao Yue Yuan na kineskom znači dobar cvijet i okrugli mjesec. Ovaj blooming sadrži jasminove cvjetove povezane u vjenčić iznad otvorenih listova čaja kako bi dočarao cvijet i okrugli mjesec. Kinezi vole koristiti izraz Hua Hao Yue Yuan za opisivanje Mid-Autumn festivala kada je mjesec savršeno okrugao i sjajan. U kineskoj književnosti, okruglo ima indikaciju netaknutosti i harmonije. Riječ Hua Hua Yue Yuan koristi se za izražavanje zajednice obitelji, prijatelja koji su međusobno u dobrim odnosima.

Priprema:
Stavite kuglicu čaja u veću staklenu čašu ili stakleni čajnik. Čaša bi trebala minimalno  biti oko 10 cm visine i preko 7 cm u promjeru. Dodajte 1/3 vode (oko 95°C ). Pričekajte 20 sekundi da kuglica čaja upije vodu. Zatim ulijte ostatak kipuće vode. Važno je pridržavati se postupka i temperature vode. Nakon 2-3 minute možete uživati u čaju.

Cvijet se može  držati u čaši sa vodom oko 7 dana kao dekoracija.

Prijavite se za naš Newsletter.

Prijavom za newsletter primat ćete sve obavijesti o novim proizvodima i proizvodima na akciji