Besplatna dostava na području Republike Hrvatske za sve narudžbe u vrijednosti iznad 46,45 € (350 kn)

Uvjeti kupnje i dostave

31.12.2022.

Poštovani,

!!! PREKID PLAĆANJA KARTICAMA
Vezano uz prelazak na euro kao službenu valutu od 01.01.2023. godine potrebno je napraviti prilagodbe web shopa. Pošto će većina Payment Gateway-a od 01.01.2023. godine automatski primljene iznose pretvarati u eure, potrebno je isključiti kartično plaćanje zbog prilagodbe valuta i iznosa kako se ne bi dogodilo da kupljeni proizvodi u iznosu 500 hrk budu automatski naplaćeni 500 eur.

Iz navedenih razloga, mogućnost plaćanja karticama neće biti dostupna od kraja dana 31.12.2022. do 2.1.2023. Mogućnost plaćanja karticama trebala bi biti ponovno dostupna od 3.1.2023.

Zahvaljujemo na razumijevanju i želimo vam sretnu i uspješnu 2023. godinu!

12.7.2022.

Poštovani,

ovim putem bi vas željeli obavijestiti kako trenutačno nismo u mogućnosti dostavljati pakete na užem području Grada Dubrovnika.

Naime, dogovor između koncesionara pretovarne zone na Pločama i Grada Dubrovnik još nije postignut te je zbog toga onemogućena opskrba povijesne jezgre.

Po postignuću dogovora, ponovno ćemo dostavljati pakete prema redovnom rasporedu, a za to vrijeme pakete koji su trebali biti dostavljeni na području užeg područja Grada Dubrovnika moguće je preuzeti na našem DPD depou: Kuparsko polje br.4, 20207 Kupari.

Također, pakete je u dogovoru s primateljima moguće preusmjeriti i na našu najbližu Pickup lokaciju: trgovački lanac Tommy, Andrije Hebranga 50, 20000 Dubrovnik.

Preusmjeravanje paketa moguće je napraviti putem našeg portala myDPD for Business, a kratke upute za samostalno preusmjeravanje pakete možete pogledati ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=BoR3BY3Y3_Y

Zahvaljujemo na razumijevanju.

1.1.2022.
Poštovani,

unatoč konstantnom porastu cijena u zadnje dvije godine, uspješno smo do sada zadržavali cijenu dostave 30,00 HRK.
S obzirom da cijene na tržištu i dalje rastu i naši partneri su prisiljeni podići cijene kako bi i dalje zadržali kvalitetu svojih usluga, moramo prilagoditi i svoje cijene.

Od 3.1.2022. cijena dostave iznositi će 35,00 HRK unutar Republike Hrvatske. Dostava za narudžbe iznad 350,00 HRK i dalje će biti besplatna.
Zahvaljujemo na razumijevanju.

17.12.2020.
Poštovani,

Od iznimne je važnosti da navedete sve kontakt podatke primatelja (ime i prezime, točna adresa, broj telefona i napomena ako se radi o posebnim ulazima i sl.) kako bi omogućili neometanu dostavu.

Sukladno navedenom, svi paketi koje neće biti moguće isporučiti u tri pokušaja dostave, biti će vraćeni pošiljatelju.
U slučaju povrata paketa, ako je razlog povratka netočna adresa ili nedostatak kontakt podataka, trošak ponovnog slanja paketa snosi Kupac. Tea Time one d.o.o. će kontaktirati kupca i ponuditi mu da uplati trošak dostave ili zatražiti podatke za povrat sredstava.


VAŽNA OBAVIJEST O DOSTAVI
7.5.2020.
Obavještavamo vas kako je ponovno moguća svakodnevna dostava i prikup paketa u Dubrovniku te raspored dostava i prikupa od 8.4. više nije na snazi.
Dostava i prikup u Pločama i dalje se vrše prema sljedećem rasporedu: ponedjeljak, srijeda, petak.

5.5.2020.
ovim putem bi vas željeli obavijestiti kako se situacija vezana uz širenje koronavirusa u Udbini stabilizirala te je ponovno moguća dostava i prikup paketa u Udbini (poštanski broj 53234).

23.4.2020.
Obavještavamo vas kako se situacija vezana uz širenje koronavirusa na otoku Murteru stabilizirala te je ponovno moguća dostava i prikup paketa u mjestima Murter i Betina (poštanski broj 22243).

15.4.2020.
Obavještavamo vas kako je zbog preventivnih mjera povezanih sa širenjem Korona virusa privremeno obustavljena dostava i prikup paketa u Udbini (poštanski broj 53234).
Zahvaljujemo za razumijevanje!

7.4.2020.
Ovim putem bi vas voljeli obavijestiti kako s 8.4. DPD Hrvatska mijenja svoj raspored dostave i prikupa u Dubrovniku i okolici te će se isti vršiti prema niže navedenom rasporedu:
Dubrovnik i okolica: utorak, četvrtak, subota (umjesto dosadašnjeg rasporeda ponedjeljak, srijeda, petak)
Unaprijed zahvaljujemo za razumijevanje!

3.4.2020.
Obavještavamo vas kako je zbog preventivnih mjera povezanih sa širenjem Korona virusa privremeno obustavljena dostava i prikup paketa u mjestima Staro Petrovo Polje, Crnac, Krčenik, Milanovac, Veliki Rastovac, Mali Rastovac i Breštanovci (poštanski broj 33513).

Zahvaljujemo za razumijevanje!

2.4.2020.
Ovim putem bi vas voljeli obavijestiti kako se s 1.4. mijenja raspored dostave i prikupa u pojedinim gradovima i mjestima te će se isti vršiti prema niže navedenom rasporedu:

  • Dubrovnik i okolica: ponedjeljak, srijeda, petak (sukladno tome prilagođen je i raspored linijskog prijevoza Split – Dubrovnik),
  • Korčula: utorak, četvrtak, subota,
  • Pelješac: ponedjeljak, srijeda, petak,
  • Ploče: ponedjeljak, srijeda, petak.

Zahvaljujemo za razumijevanje!

26.3.2020.
Ovim putem bi vas željeli obavijestiti kako je zbog preventivnih mjera povezanih sa širenjem Korona virusa privremeno obustavljena dostava i prikup paketa u mjestima Murter i Betina (poštanski broj 22243).
Zahvaljujemo za razumijevanje!

23.3.2020.
Ovim putem bi vas voljeli obavijestiti kako s današnjim danom DPD Hrvatska mijenja svoj raspored dostave i prikupa na otocima Hvaru i Braču te u Pločama. Dostava i prikupi na otoke Hvar i Brač vršit će se isključivo utorkom i četvrtkom. Depo Ploče vršit će dostave i prikupe ponedjeljkom, srijedom i petkom.
Zahvaljujemo za razumijevanje!

NARUČIVANJE I CIJENE

Sve robe i usluge koje Tea Time one d.o.o. nudi navedene su na internet trgovini Tea Time one.hr. Uz svaki artikl ili uslugu navedeni su svi bitni podaci o njihovim karakteristikama i svrsi. Uz svaki proizvod istaknuta je maloprodajna cijena. Pod cijenom podrazumijeva se cijena za plaćanje gotovinom, internet bankarstvom i karticama.

Cijene proizvoda izražene su u hrvatskim kunama (“HRK”) i uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV) sukladno zakonima koji se primjenjuju na području Republike Hrvatske

Na kupovinu putem WEB SHOP-a Tea Time one d.o.o.  može odrediti skupne ili pojedinačne popuste koji se mogu odnositi na određeno vremensko razdoblje ili radi određenih akcijskih prodaja. Proizvodi na koje se odnose popusti jasno će se naznačiti uz popust koji se odnosi na taj proizvod.
Tea Time one d.o.o.  zadržava pravo na promjene cijena proizvoda do trenutka potvrde kupovine.
Potvrdom kupovine registrirani korisnici završavaju postupak kupovine putem WEB SHOP usluge. Ugovor o kupoprodaji smatra se sklopljenim u trenutku primitka plaćanja.
Cijena dostave kupljenih proizvoda nije uključena u iskazanu cijenu proizvoda na web stranicama.

NAČIN PLAĆANJA PROIZVODA PUTEM WEB SHOP USLUGE

Registrirani korisnici mogu plaćati proizvode internet bankarstvom, kreditnim karticama i PayPal-om.

Plaćanje kreditnom karticom omogućeno je za sljedeće kartice:

     

Tea Time one d.o.o. snosi sve manipulativne troškove autorizacije kreditne kartice korisnika.
Samo nakon uspješno obavljene autorizacije registrirani korisnik može izvršiti ili nastaviti kupovinu putem WEB SHOP usluge. U slučaju neuspješne autorizacije postupak kupovine se prekida.
Registrirani korisnik zaprima putem elektronske pošte (e-mail) ili web stranice potvrdu da li je autorizacija prošla uspješno ili neuspješno. Registrirani korisnik izričito preuzima odgovornost za ispravnost podataka koji su navedeni registracije te da su isti potpuni, točni, istiniti i ažurirani.

Omogućena je i odgoda plaćanja (kupnja na rate) putem kartica.

Obročna otplata na 2 do 6 rata moguća je za korisnike Diners kreditnih kartica te Maestro i Visa debitnih kartica tekućeg računa Privredne banke Zagreb d.d.

Proizvodi se naručuju putem košarice. Prema narudžbi i dostupnosti artikala trgovac će kupcu na mail adresu poslati potvrdu zaprimljene narudžbe.

Plaćanje putem PayPal-a

Na našoj web stranici možete koristiti i sigurno plaćanje putem poznatog sustava PayPal.

Korisnik može koristiti ove stranice za privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje. Tea Time one d.o.o. u potpunosti se odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika/kupaca uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/kupcu ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.
Tea Time one d.o.o. nije odgovoran za bilo koji sadržaj koji korisnik može postaviti na ovim web stranicama te zadržava pravo na promjenu, prilagođavanje, izmjenu ili brisanje onog sadržaja za koji smatra da nije prikladan.

UVJETI KUPNJE I DOSTAVE

Prodavatelj je Tea Time one d.o.o., a kupac je svaka punoljetna  osoba koja je posjetitelj/korisnik ovih stranica i koja popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje.
Korisnik/kupac je svaka punoljetna osoba koja prihvaća opće uvjete poslovanja. Tea Time one d.o.o. zadržava pravo promjene općih uvjeta poslovanja kao i korištenja ovih stranica u bilo kojem trenutku. Smatra se da je pristupanjem stranicama korisnik upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima korištenja istih, a prilikom narudžbe isto i potvrđuje kao kupac.
Kupac je dužan dati ispravne osnovne podatke za dostavu narudžbe. Tea Time one d.o.o. prikuplja samo one osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveze dostave naručenih proizvoda.
Tea Time d.o.o. obvezuje se dostaviti u roku 3 radna dana sve naručene (izuzetak su otoci) i plaćene proizvode koji su u trenutku narudžbe dostupni na zalihama. Tea Time one d.o.o. nakon zaprimljene narudžbe Kupca kreće u izvršenje dostave same narudžbe. Rok isporuke počinje teći od sljedećeg radnog dana nakon primitka sredstava na transakcijski račun, odnosno provedenog plaćanja putem kartica.

Ukoliko predana narudžba s obabirom bankovne transakcije ili internet plaćanja nije uplaćena na bankovni račun u roku 6 radnih dana, narudžba se otkazuje.

U slučaju prekoračenja roka isporuke Tea Time one d.o.o. i Kupac će dogovoriti produljenje roka ili će Tea Time one d.o.o.  vratiti uplaćena sredstva Kupcu.

Na sva plaćanja ne naplaćuju se dodatni troškovi provizije banaka. Navedene troškove Tea Time one d.o.o. preuzima na sebe, odnosno nema skrivenih troškova.

Dostava unutar Hrvatske plaća se 35,00 HRK, a za kupovinu veću od 350,00 HRK poštarina je besplatna.

Ukoliko Kupac preporučenu pošiljku ne preuzme u roku od 5 (pet) radnih dana od dana priopćenja o preuzimanju, pošiljka se vraća tvrtki Tea Time one d.o.o.

Ukoliko Kupac bez opravdanog razloga nije preuzeo poslanu robu te se ona vrati tvrtki Tea Time one d.o.o., Tea Time one d.o.o. zadržava pravo dodatne naplate realnih troškova neuspjele dostave.

Dostava proizvoda moguća je u Republici Hrvatskoj (dostavne službe DPD) uz napomenu kako je u neka od područja Republike Hrvatske dostava neredovita odnosno nije moguća. U slučaju kupnje i potrebe za isporukom robe izvan granica Republike Hrvatske kupac transport organizira u vlastitom aranžmanu, a preuzimanje robe obavlja se na lokaciji Tea Time one d.o.o.

Raskid ugovora

Zaključeni Ugovor o prodaji Kupac može jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Ukoliko je temeljem primljene ponude zaključen ugovor za više proizvoda i usluga jednostrani raskid ugovora može se raskinuti u cijelosti za sve kupljene proizvode i usluge ili samo za pojedine.

Kako bi Kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, mora obavijestiti Tea time one d.o.o.  o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom elektroničkom poštom na e-poštu info@tea-time-one.hr, u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a može koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi u ovoj rubrici.

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Kupcu predan u posjed prvi komad ili prva pošiljka robe iz plaćene ponude.

Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu Tea time one d.o.o. će dostaviti Kupcu bez odgađanja.

Smatra se da je Kupac izvršio svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka navedenog roka pošalje robu tvrki Tea time one d.o.o., odnosno ovlaštenoj osobi za primanje robe.

Izravne troškove povrata robe snosi Kupac.

Primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora (PDF)