Besplatna dostava na području Republike Hrvatske za sve narudžbe u vrijednosti iznad 350 kn

O nama

Ljubav prema originalnim japanskim i kinsekim čajevima rodila se prije puno godina prvim gutljajima tog iscjeljujućeg napitka. Tim trenutkom započelo je naše veliko zanimanje za japanske i kineske originalne čajeve te kulturu i ceremoniju ispijanja čaja čija povijest počinje prije više od četiri tisuće godina u Kini.

Želimo proširiti kulturu ispijanja čaja i približiti originalne japanske i kineske čajeve našem tržištu. Smatramo da najbolji čajevi dolaze direktno od farmera proizvođača koji garantiraju visoku kvalitetu, a svaki čaj prije narudžbe testiramo i biramo najbolje za vas. Odmah po proizvodnji, proizvođači pakiraju čaj u manja pakiranja i hermetički zatvaraju kako bi se odmah mogla sačuvati punoća okusa kao i sve blagodati koje čaj pruža.

Naše čajeve naručujemo iz Fujian provincije koja je poznata po najkvalitetnijim čajevima koji rastu na visinama između 800-2000 metara nadmorske visine. Iz Yunnana naručujemo Pu-erh čaj koji je izvorno tamo nastao, te se iz svih pokrajina dan danas nosi u istu  provinciju kako bi se izvornim postupkom radio najkvalitetniji pu-erh čaj.

Japanske čajeve koje nudimo dolaze isključivo iz Shizuoke, perfekture na  južnoj obali središnjeg dijela otoka Honshūa odakle potječe najkvalitetniji japanski čaj te japanske regije Nishio koja je poznata po proizvodnji najkvalitetnijih Matcha čajeva.

Tajvanske oolong čajeve biramo s farmi na visokim planinama Tajvana gdje zbog ograničene izloženosti suncu, oblacima i razlike u temperaturi ima posebnu aromu te je poznat po svojoj izrazitoj ljekovitosti. Ovaj čaj s visokih planina danas je jedan od najcjenjenijih na tržištu.

Vjerujemo da ćete i vi prepoznati izvornu kvalitetu originalnih čajeva i tradicije te dijeliti naše oduševljenje.

Želimo naglasiti također da naši čajevi posjeduju EU certifikate, prolaze brojne analize i testiranja te podliježu strogoj sanitarnoj inspekciji prilikom uvoza.

Tea Time one d.o.o.

Adresa sjedišta tvrtke:
Rumska 16,
10110 Zagreb
Republika Hrvatska

Mobitel: 091/2816109
E-pošta: info@tea-time-one.hr

Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu.
Temeljni kapital 20.000,00 kn u cijelosti uplaćen u novcu.

OIB: 50517832725
MBS: 04688015

Žiro račun:
Privredna banka Zagreb
IBAN:
HR0423400091110847940

Facebook: https://www.facebook.com/teatimeone.zg/

Instagram: https://www.instagram.com/teatimeone.zg/

Prijavite se za naš Newsletter.

Prijavom za newsletter primat ćete sve obavijesti o novim proizvodima i proizvodima na akciji