U ugodnoj atmosferi te malim grupama do 6 osoba, na našoj prvoj radionici upoznati ćemo vas s osnovama japanskog čaja te kako prepoznati kvalitetan čaj.
Proći ćemo kroz poznate vrste japanskih čajeva (bancha, sencha, hojicha, genmaicha, gyokuro, matcha) te osnove obrade čaja, razlike kultivara, podneblja, tla, zašto je važna kvaliteta vode, temperatura i ostale “sitnice” koje često čine veliku razliku.
Svaki polaznik će dobiti 6 japanskih čajeva koje će imati priliku i sam, uz Davorovo stručno vodstvo, pripremiti. Ostatak čaja možete ponijeti kući i nastaviti uživati u čaju još danima poslije.
Polaznicima darujemo i poklon kupon s 15% popusta na sve čajeve na jednu od sljedećih narudžbi.
Termini održavanja radionica:
- 21.9.2024. – 11:00 h (subota)
- 5.10.2024. – 18:00 h (subota)
- 24.10.2024. – 18:00 h (četvrtak)
Cijena: 68,00 eura
Trajanje radionice: 120 – 150 minuta
Mjesto održavanja: Ilica 151, Zagreb