Besplatna dostava na području Republike Hrvatske za sve narudžbe u vrijednosti iznad 50 €

Čajnik Gongfu Lotus 150 ml (ručno oslikan)

63,97 

*PDV je uključen u cijenu

Na zalihi

SKU: YMT107221 Kategorija:

Čajnik Gongfu Lotus 150 ml (ručno oslikan)

63,97 

*PDV je uključen u cijenu

Na zalihi

SKU: YMT107221 Kategorija:

Čajnik Gongfu Lotus 150 ml (ručno oslikan)

 

Jedan od gotovo savršenih čajnika za Gongfu. Jedinstveno umjetničko djelo s ručno oslikanim plavim uzorkom cvijeta lotosa jednostavno je izbor kojim ne možete pogriješiti. Dobar izbor za sve vrste čajeva. Volumen od 150 ml vjerojatno je jedan od najčešće korištenih, jer odgovara ceremoniji za jednu osobu kao i manjim skupinama.

Porculan kao material za pripremu čaja idealan je i vrlo hvaljen materijal. Lagan je i izdržljiv unatoč čestim zabludama. Porculan je savršeno neutralan materijal za razliku od neglaziranih glina koje upijaju okus čaja te su namijenjeni uglavnom jednoj vrsti čaja. Kada pripremate mirisne čajeve poput visokih planinskih oolonga, ​​porculan djeluje poput zrcala te odražava sve arome i okus listića čaja.

Porculan daje odlične rezultate kod pripreme čaja i često se nalazi u opremi iskusnih majstora čaja. Ručno oslikani dizajn cvijeta lotosa sadrži dva prepoznatljiva uzorka sa svake strane čajnika, kao i vrlo dekorativne pruge na rubu otvora, poklopca i držača. Svaki čajnik ima male varijacije u oslikanim motivima koji su zaštićeni dodatnom gornjom glazurom. Ovo je ograničena serija, a svaku potpisuje umjetnik. Ručno izrađen na Tajvanu.

 

Korištenje i održavanje:

  • Prati čistom vodom
  • Ne prati u perlici posuđa
  • Ne stavljati u pećnicu ni mikrovalnu pećnicu
  • Ne stavljati na štednjak niti blizu otvorenog plamena

Prijavite se za naš Newsletter.

Prijavom za newsletter primat ćete sve obavijesti o novim proizvodima i proizvodima na akciji