Besplatna dostava na području Republike Hrvatske za sve narudžbe u vrijednosti iznad 50 €

Gongfu stolić od bambusa – Sailboat

132,59 

*PDV je uključen u cijenu

Nema na zalihi

SKU: W07335000 Kategorija:

Gongfu stolić od bambusa – Sailboat

132,59 

*PDV je uključen u cijenu

Nema na zalihi

SKU: W07335000 Kategorija:

Gongfu stolić od bambusa – Sailboat

Porijeklo: Zhenghe, Fujian, Kina
Materijal: Phyllostachys edulis
Dimenzije: 50 cm x 29 cm x 6,5 cm

Na lijevoj strani stolića za čaj urezana je slika jedrenjaka s letećim pticama, koji predstavlja osjećaj da sve ide glatko; s desne strane urezana su četiri idiomatska kineska znaka, “一帆风顺”, što u osnovi znači da vam neće iskrsnuti prepreke i da će stvari i dalje dobro napredovati.
Uredno posložene bambusove daščice na gornjem dijelu stolića  jednostavne su, ali lijepe i proliveni čaj usmjeravaju u ladicu ispod kako bi površina bila čista. Drenažni dizajn ove ladice služi dvostrukoj namjeni, pružajući i odvodnju i skladištenje vode.

Stolić je napravljen od vrhunskog kineskog bambusa. Phyllostachys edulis kvalitetan je materijal visoke ekonomske vrijednosti. Raste uglavnom u Yingbing Cityu, Sichuanu, Hunanu i provinciji Fujian, a rasprostranjen je na 400-600m u brdovitim regijama malih planina. Ovaj materijal je čvrst, ali fleksibilan i kao takav često se koristi u građevinarstvu, namještaju i ostalim svakodnevnim potrebama. Donji pladanj PPC (polipropilen karbonat) je izdržljiv i ekološki prihvatljiv. Pladanj također ima klizni dizajn s donje strane kako bi se poboljšala stabilnost i spriječilo izlijevanje, a može se ukloniti radi lakšeg čišćenja.

Jednostavan, pastoralni stil i prirodna estetika ovog stolića dodati će malo ležerne i ugodne ljepote vašoj čajnoj svakodnevici.

Čuvanje:
Za očuvanje stolića nije preporučljivo izlagati ga sunčevim zrakama.
Držati ga na prozračnom mjestu.
Dobro osušiti prije spremanja u slučaju dužeg nekorištenja. Čuvati na tamnom mjestu.

Prijavite se za naš Newsletter.

Prijavom za newsletter primat ćete sve obavijesti o novim proizvodima i proizvodima na akciji