Besplatna dostava na području Republike Hrvatske za sve narudžbe u vrijednosti iznad 50 €

Čajnik 160 ml (Ash Glazed)

130,00 

*PDV je uključen u cijenu

Na zalihi

SKU: YMT107220 Kategorija:

Čajnik 160 ml (Ash Glazed)

130,00 

*PDV je uključen u cijenu

Na zalihi

SKU: YMT107220 Kategorija:

Čajnik 160 ml (Ash Glazed)

Ručno izrađen, klasičnog oblika tikve koji se vrlo često smatra idealnim dizajnom za okrivanje tamnijih nijansi pečenih i prženih oolonga poput Dong Dinga, Hong Shuija i Gui Feija, svježih ili odležanih, a pogotovo Pu-erh čajeva. Oblik ovog čajnika s debljim stijenkama i relativno manjim otvorom poklopca pomoći će u izdvajanju svih slojeva i nijansi u čajevima. Drška je lijepo oblikovana i nudi sigurno držanje. Kratki izljev ulijeva se u elegantan luk.

Poklopac ima veliki držač koji savršeno nadopunjuje izgled ovog čajnika i vrlo je praktičan kako bi se izbjegle opekline prstiju. Tajvanska žuta glina je materijal koji se koristi zbog dobrih izolacijskih svojstava. Kao i mnogi predmeti iz Bai Mu Quana, i ovaj je čajnik oblikovan tako da osigurava postojanost i preciznost kontura.

Proizvodnja ovog čajnika daleko je od masovne proizvodnje jer se radi jedan po jedan i šegrt ih pojedinačno prepravlja prije nego što se predaju majstoru Quanu na pečenje i ostakljenje.

Ova serija sadrži pepeljastu glazuru koja pruža širok spektar nijansi terakote preko sivkaste podloge što mu daje elegantan osjećaj satena. Svaki je čajnik izrađen jedan po jedan, potpisan i datiran od strane umjetnika.

Ručno rađeno u Tajvanu.

Korištenje i održavanje:

  • Prati čistom vodom
  • Ne prati u perlici posuđa
  • Ne stavljati u pećnicu ni mikrovalnu pećnicu
  • Ne stavljati na štednjak niti blizu otvorenog plamena

Prijavite se za naš Newsletter.

Prijavom za newsletter primat ćete sve obavijesti o novim proizvodima i proizvodima na akciji